







CHOCOLATES SOLÉ
TRADÍCIÓ, MINŐSÉG ÉS
FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A CSOKOLÁDÉ KÉSZÍTÉSBEN
Egy tradicionális spanyol családi vállalkozás csokoládé csúcstermékei: bio ét-és tejcsokoládék és cukormentes
ét- és tejcsokoládék fair trade alapanyagokból, adalékanyag-mentesen
MINŐSÉG ÉS HAGYOMÁNY
BIO csokoládé gyártók
BIO
100% ökológiai gazdálkodás. Gondoskodunk a fenntartható termelési folyamatról, és elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt.
100% TERMÉSZETES
Gondosan válogatjuk alapanyagainkat a világ különböző tájairól, amelyek mentesek műtrágyáktól és növényvédő szerektől.
FAIR TRADE
Elkötelezettek vagyunk a társadalmilag felelős, méltányos kereskedelem mellett. Együttműködünk olyan vállalkozásokkal, amelyek fogyatékkal élők munkaerőpiaci beilleszkedését segítik.
HAGYOMÁNYOS
Megőrizzük a kézműves gyártási folyamatot és a hagyományos eljárásokat, hogy a kakaó legautentikusabb ízét érjük el.
GLUTÉNMENTES
Termékeink minden ízlést kielégítenek, a csokoládé legkiválóbb ízélményét nyújtva.
BIO
100% ökológiai gazdálkodás. Gondoskodunk a fenntartható termelési folyamatról, és elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt.
100% TERMÉSZETES
Gondosan válogatjuk alapanyagainkat a világ különböző tájairól, amelyek mentesek műtrágyáktól és növényvédő szerektől.
FAIR TRADE
Elkötelezettek vagyunk a társadalmilag felelős, méltányos kereskedelem mellett. Együttműködünk olyan vállalkozásokkal, amelyek fogyatékkal élők munkaerőpiaci beilleszkedését segítik.
HAGYOMÁNYOS
Megőrizzük a kézműves gyártási folyamatot és a hagyományos eljárásokat, hogy a kakaó legautentikusabb ízét érjük el.
GLUTÉNMENTES
Termékeink minden ízlést kielégítenek, a csokoládé legkiválóbb ízélményét nyújtva.
Legjott termékeink
Bio csokoládéink
Bio kakaónk alapját gondosan válogatott összetevők adják. Az általunk használt alapanyagok kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, mentesek műtrágyáktól, növényvédő szerektől és olyan anyagoktól, mint a lecitinek, amelyek a növényi és állati sejtek membránjaiban találhatók. A fő összetevők, például a kakaó 100%-ban a Dominikai Köztársaságból származik, míg a finomítatlan nádcukor Brazíliából érkezik.
A termékek nem tartalmaznak lecitint, pálmaolajat, glutént, a méltányos és fenntartható kereskedelem jegyében Fair Trade minősítéssel rendelkeznek, és környezetbarát, alumínium- mentes csomagolásban kerülnek forgalomba.

56% bio étcsokoládé naranccsal 100g
1 750 Ft

56% bio étcsokoládé citrommal 100g
1 750 Ft

Legjobb termékeink
Cukormentes csokoládéink
A cukormentes csokoládék gyártási folyamatában is megőrizzük a kézműves gyártási technikákat és az alapanyagok iránti gondoskodást. Magas rosttartalmúak, természetes édesítőszerrel, Steviával és Eritrittel készülnek, gluténmentesek, így gluténérzékenyek is fogyaszthatják őket, valamint a KETO diétában is alkalmazhatóak. Azok számára is ideálisak, akik kerülik a hozzáadott cukrot.

Történetünk
Chocolates Solé
CSOKOLÁDÉGYÁRTÁS 1946 ÓTA
A Chocolates Solé egy családi vállalkozás, amely kezdetektől fogva a legkiválóbb csokoládé teljes gyártási folyamatára összpontosít.
Nem vagyunk egy hatalmas, tömeggyártásra specializálódott vállalat, és éppen ennek köszönhetően a Chocolates Solé számos országban – például Belgiumban, Németországban, Dániában, az Egyesült Arab Emírségekben és Japánban – elismerést szerzett termékei minősége révén.
ÖKOLÓGIAI MINŐSÉG
Hiszünk abban, hogy a bio termékek nemcsak kiváló minőséget képviselnek, hanem egyben az egészséges táplálkozás és életmód alapjai is.
A Chocolates Solé elkötelezett a fenntartható csokoládégyártás mellett, és környezetvédelmi felelősséget vállalunk azáltal, hogy ökológiai csokoládéink csomagolásából eltávolítottuk az alumíniumfóliát.